YOZGAT / AKDAĞMADENİ - MELİKLİ İMAM HATİP ORTAOKULU

MELİKLİ İMAM HATİP ORTAOKULU

MELİKLİ KÖYÜ / AKDAĞMADENİ / YOZGAT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru,Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Öz güvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara;nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
OKUL BAŞLAMA 08.30 , 15.20 OKUL BİTİŞ
SERVİS
İLÇE MERKEZE SERVİS VARDIR.
MELİKLİ KÖYÜ/AKDAĞMADENİ/YOZGAT
İLÇE MERKEZİNE 6 KM UZAKLIKTA
Sportif Etkinlikler
SATRANÇ TURNUVASI, FUTBOL TURNUVASI, KROS TURNUVASI, DART TURNUVASI, VOLEYBOL TURNUVASI